GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Wie zijn wij ?

Isoleads BV & isolerendak.nl

Isolerendak.nl is een website die ontwikkeld is en beheerd wordt door Isoleads BV, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van relevante informatie over (actuele) isolatie en energiebesparende onderwerpen zoals onder andere zonne-energie, alternatieve energiebronnen, bodemafsluiting, kruipruimte isolatie, isolatie in het algemeen en energiezuinige woningen. Isoleads BV is zelf echter geen erkend adviseur, intermediair of installateur.

Isoleads BV
Vestigingsadres:
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland

KvK-nr 51797208
BTW nr NL850175884B01

Andere websites

Isoleads beheert in dezee reeks ook nog enkele andere handige isolatiewebsites, te weten:

www.isolerenspouwmuren.nl

Een website over het isoleren van spouwmuren. Heeft u een woning die dateert van voor 1975 ? Dan is de kans groot dat u niet-ge soleerde spouwmuren hebt. Lees hier alles over spouwmuren, spouwmuurisolatie en de kosten en subsidiemogelijkheden daarvan.

www.isolerenvloer.nl

Circa 40 % van de Nederlandse huishoudens heeft een vochtige en koude kruipruimte wat direct doorwerkt op de boven gelegen verdiepingen. Het gevolg is een koude vloer, vochtige muren en een onbehaaglijk leefklimaat. De oplossing ? Het isoleren van de begane grond vloer is vaak een uitstekende stap om een warme en comfortabele vloer te krijgen én ook nog eens fors te besparen op de energierekening.

Lees verder op www.isolerenvloer.nl