isolerendak.nl

GEMEENTELIJKE SUBSIDIES

GEMEENTELIJKE SUBSIDIES

Zowel kleine als grote gemeentes verstrekken allerhande subsidies, waarbij energiebesparende en milieu-verbeterende subsidies populair zijn.

Indien u plannen heeft om uw woning op te knappen is het raadzaam om even op de website van uw gemeente in te loggen om te kijken of er nog subsidiemogelijkheden zijn. Zeker in het geval van dakisolatie of andersoortige isolatie is de kans groot dat er faciliteiten zijn.

In principe dient elke subsidie-aanvraag via een erkende installateur te worden aangevraagd. Het is dan ook verstandig om zaken te doen met een installateur uit uw regio of provincie of in ieder geval een die goed op de hoogte is van de subsidie-mogelijkheden in uw provincie en/of gemeente.

Bij het aanvragen van offertes via deze website kunt u direct zelf een keuze maken uit maximaal 5 regionale installateurs, zodat u zeker weet dat er rekening wordt gehouden met alle mogelijke subsidies.

WWW.ENERGIESUBSIDIEWIJZER.NL

Wilt u snel weten welke subdieregelingen voor uw provincie en/of woonplaats van toepassing zijn? Check dan de overheidswebsite www.energiesubsidiewijzer.nl waar u eenvoudig door het invullen van uw postcode kan zien welke landelijke, provinciale en gemeentelijke subsidies eventueel voor u van toepassing zijn.

LET OP ! Deze website is niet altijd up-to-date of compleet. Voor complete informatie kunt u het beste met uw gemeente contact opnemen of met een erkend installateur. Subsidie woningisolatie is interessant voor iedere woningeneigenaar.

 

SUBSIDIE-INFORMATIE

 

KRUIPRUIMTE ISOLEREN

SUBSIDIELAGE BTW 2021

In plaats van 21% btw betaalt u het lage bedrag van 9% btw over

Lees verder
KRUIPRUIMTE ISOLEREN

MEER MET MINDER

Meer Met Minder Energie is een samenwerkingsverband tussen de

Lees verder
KRUIPRUIMTE ISOLEREN

isde sUBSIDIE REGELING

20% subsidie indien u minimaal 2 isolatiemaatregelen neemt

Lees verder
KRUIPRUIMTE ISOLEREN

PROVINCIALE SUBSIDIES

Elke provincie in Nederland verstrekt subsidies op allerlei soorten gebieden...

Lees verder
KRUIPRUIMTE ISOLEREN

GEMEENTELIJKE SUBSIDIES

Zowel kleine als grote gemeentes verstrekken allerhande subsidies...

Lees verder