GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Voordelen isoleren dak

Forse besparing op de jaarlijkse energiekosten

Het isoleren van het lekke en energie onzuinige dak van uw woning is een verstandige zet: binnen een tiental jaren verdient u uw investering compleet terug alleen al door de jaarlijkse besparing op energiekosten. De besparing is gedaan op basis van de huidige gasprijzen. U kunt er echter vanuit gaan dat deze prijzen niet stabiel zullen blijven in de komende 10 jaar, maar naar alle waarschijnlijkheid nog flink zullen stijgen, niet alleen vanwege inflatie, maar ook doordat prijzen zullen stijgen vanwege de grotere vraag vanuit de opkomende economie n zoals China, India, Brazili etc. én omdat de gasprijzen van het Nederlandse gekoppeld zijn aan de olieprijzen en vanwege de aanhoudende problemen in het Midden-Oosten zal het aanbod minder en duurder worden.

Wist u dat .....

Wist u dat de energieprijzen tussen 1997 en 2012 in Nederland met maar liefst 120 % zijn gestegen, terwijl de prijsstijging van alle andere produkten en diensten beperkt bleeft tot 35 % (inclusief inflatie) ? Deze exorbitante stijging werd veroorzaakt door enerzijds een stijging in de prijzen van de OPEC-landen en anderzijds omdat de Nederlandse overheid nogal kwistig is met het verhogen van accijnzen, btw en overige belastingen. Ook de regionale netwerkbeheerders weten de prijsverhogingsknop altijd te vinden. U kunt er dus wel vanuit gaan dat in de komende 10 tot 15 jaar de gasprijs flink hoger zal zijn dan nu en dat daardoor uw besparing door dakisolatie ook een stuk groter zal zijn.

Nog meer voordelen

Alleen al voor de besparing op de energiekosten is het enorm interessant om uw dak te laten isoleren, maar naast het aantrekkelijke financi le plaatje zijn er nog meer voordelen zoals een warmere, drogere en behaaglijkere woning. Minder vocht en ongedierte, geen tocht meer in de woning, betere geluidsisolatie etc. Hieronder kunt u een keuze maken uit de verschillende onderwerpen en kunt u daar meer informatie over lezen.

Dakisolatie situaties

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in dakisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 5 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.