GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Beter voor het Milieu

Minder CO2-uitstoot

Indien er minder fossiele brandstoffen te hoeven worden verstookt om uw woning te verwarmen, des te minder zal er CO2 uitgestoten en des te beter is dat voor het Milieu. Zoals eerder is gemeld is de verwachting dat de overheid binnen enkele jaren ook voor woningen zogenaamde milieubelastingen gaat instellen (net als nu het geval is bij sterk vervuilende auto's) waarbij minder milieuvriendelijke woningen zwaarder belast zullen worden.

Plat dak ? Niet zelf isoleren

Platte daken zijn het meest gevoelig voor lekkages en gewichtsbelasting (bijvoorbeeld sneeuw) ten op zichte van hellende daken die al voor een natuurlijk afvoer van hemelwater en sneeuw e.d. zorgen. Platte daken moeten bestand zijn tegen langdurige inwerking van vocht zoals stilstaand water. Het is dan ook essentieel dat zowel de isolatie als de dakbedekking vakkundig worden aangebracht omdat al bij kleine haarscheurtjes lekkage op kan treden.

Ons advies inzake isolatie van platte daken is dan ook: laat het door een gespecialiseerd bedrijf doen.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in dakisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 5 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.