GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Enorme besparing energiekosten

Besparing op energiekosten

Het isoleren van de woning of gebouw heeft een positief effect op het verbruik van energie. Doordat warmte veel beter behouden blijf binnen in de woning en vocht en koude buiten de woning blijven, hoeft er minder gestookt te worden, hetzij op gas, hetzij elektrisch. Uitgaande van een gemiddelde rijtjeswoning uit 1960 die warmgestookt wordt middels een HR CV-ketel op gas kan er ongeveer € 400/€ 500 aan gaskosten op jaarbasis worden bespaard (uitgaande van gasprijsniveau van 2013).

Hoe hoger de prijs per m3 gasprijs wordt in de toekomst, des te groter zal de financi le besparing zijn en des te sneller heeft u de investering terugverdiend.

Groei energiekosten 120 % in 15 jaar tijd !

Het Centraal Bureau voor de Statistiek meldde dat in de periode 1997 tot en met 2012 de energieprijzen met maar liefst 120% zijn gestegen, terwijl de gemiddelde stijging van andere goederen en diensten slechts 35 % was. Zeker gasprijzen kennen een sterke stijging in de afgelopen jaren aangezien deze gekoppeld zijn aan de olieprijzen die ook voortdurend zijn gestegen. De gaspris is bijvoorbeeld met maar liefst 9 % gestegen in 2012 ten opzichte van 2011.

De verwachting is dat in de komende 15 jaar de Energieprijzen ook weer fors zullen toenemen door de aanhoudende problemen in het Midden-Oosten waar het grootste deel van de produktie plaatsvindt alsmede door de snelle opkomst en voortdurende groei in oliebehoefte van landen als China, India, Argentini en Brazili .

Dit is één van de redenen waarom Westerse overheden inzetten op energiezuinig leven en alternatieve energiebronnen zoals zonnepanelensystemen.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in dakisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 5 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.

Dakisolatie ook voor u ?