GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Warmer in winter, koeler in zomer

Te koud in de winter,te warm in de zomer

U kent het wel: uw zolder is in de winter een koude en vochtige plek waar u zich onbehaaglijk voelt en in de zomer wordt het er heel erg benauwd zodra het zonnetje op het dak gaat schijnen. In de lente en herst zijn er momenten dat het prettig aanvoelt qua termperatuur, maar nogal vochtig en klam. Zelfs spullen die u op zolder opgeslagen heeft, voelen klam en muf aan, kortom uw bovenste verdieping voelt altijd onbehaaglijk aan en is in feite ongeschikt voor normaal gebruik.

Naast het feit dat u de zolder niet kunt gebruiken verliest u ook nog eens veel warmte via een dergelijke koude, vochtige en niet of deels of slecht ge soleerde zolder. Dat kost u jaarlijks vele honderden euro's aan stookkosten en bovendien heeft u daardoor een tochtig huis.

De oplossing

De oplossing voor bovengeschreven problemen is eenvoudig: u moet uw bovenverdieping of zolder gaan aanpakken: zorgen dat het dak luchtdicht wordt, dat verrotte en beschimmelde dakdelen verwijderd worden, kapotte dakpannen e.d. gerepareerd worden en dat het dak zelf goed en grondig ge soleerd wordt. Ook dakramen en dakkappelen moet u aanpakken: hebben ze al dubbel glas ? Zijn de onderdelen van de dakkapellen wel goed ge soleerd ?

Al deze maatregelen zullen ervoor zorgen dat uw zolder niet alleen warm en behaaglijk aanvoelt in de winter, maar ook veel koeler en aangenamer in de zomer.

Comfortabel kantoor op zolder dankzij dakisolatie

Comfortabel kantoor op zolder dankzij dakisolatie

Koele zolder in de zomer: scheelt een airco !

Vaak pakken bewoners van een niet goed ge soleerde woning de symptomen alleen maar aan: bij koude gaan ze meer stoken en bij warmte gaan ze meer koelen bijvoorbeeld door gebruik te maken van een dure airconditioner. Door echter te isoleren worden de oorzaken aangepakt en zijn deze maatregelen niet nodig. Vanzelfsprekend kost dat geld, echter wordt het energiezuiniger maken van woningen gesubsidieerd en betaalt het zichzelf terug door de jaarlijkse besparing op energiekosten.

Wees verstandig en onderzoek de mogelijkheden om uw woning energiezuiniger te maken door het isoleren van het dak of de zoldervloer.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in dakisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 5 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.