GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Subsidies 206 - 2018

Duurzame energie en isolatie zijn 'hot'

In het onlangs gesloten Energie-akkoord hebben zo'n 40 verschillende partijen zich gecomitteerd aan dhet bereiken van bepaalde doelstellingen op gebied van duurzame energie en isolatie. Als gevolg daarvan zal de overheid (net als in voorgaande jaren) structureel het isoleren en verbeteren van woningen stimuleren. Deze stimuleringsregelingen kunnen in de vorm van directe financi le subsidie worden gegeven, maar ook door bijvoorbeeld fiscale aftrekregelingen of kortingen op de BTW. Zoals op landelijk als op provinciaal, regionaal en plaatselijk niveau worden subsidies verstrekt. Hieronder vindt u informatie over de huidige subsidiemogelijkheden

Aantrekkelijke subsidies voor dakisolatie

Ja, er zijn aantrekkelijke subsidies beschikbaar voor het laten isoleren van uw dak. Met name de btw-verlaging die recent is verlengd tot en met eind 2018 scheelt heel veel in de kosten: U betaalt slechts 6 % btw in plaats van 21% op de installatiekosten van dakisolatie. Een korting van maar liefst 15 % ! Laat u voorrekenen door onze partners.

Ook zonder subsidies rendabel

Ook zonder subsidie is het isoleren van uw dak heel rendabel: u verdient sowieso snel uw complete investering terug alleen al door de jaarlijkse besparing op de gaskosten. Daarnaast wordt de waarde van uw woning hoger en uw energielabel beter, wat ook weer een positief effect op de waarde van uw woning heeft. Lees hier verder over de kosten van dakisolatie en de terugverdienperiode.

Zelf dak isoleren ? Dan geen subsidie

Er worden bepaalde eisen gesteld door de overheid aan het verstrekken van subsidies, zoals bijvoorbeeld uitvoering door een gecertificeerd bedrijf of het aanleveren van bepaalde rekeningen. Ook met een stimuleringsregeling als btw-verlaging op het aanbrengen van subsidies heeft u alleen profijt indien u de werkzaamheden laat doen en niet indien u het zelf uitvoert.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in dakisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 5 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.

Dakisolatie ook zonder subsidie rendabel

Ook zonder subsidie is het isoleren van uw dak heel rendabel: u verdient sowieso snel uw complete investering terug alleen al door de jaarlijkse besparing op de gaskosten. Daarnaast wordt de waarde van uw woning hoger en uw energielabel beter, wat ook weer een positief effect op de waarde van uw woning heeft

Dakisolatie ook voor u ?