GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Dak informatie

Op deze en onderliggende pagina's zullen we de belangrijkste elementen behandelen die van toepassing zijn de thermische werking van daken. Er wordt stilgestaan bij de functies van daken, de verschillende soorten en vormen van daken, de effecten van dakbedekking, maar bovenal wordt er aandacht geschonken aan het verbeteren van de thermische werking van de daken door middel van het na-isoleren van de daken.

Informatie over daken:

Functies dak

Functies dak

Een dak is een belangrijk onderdeel van een gebouw en naast bescherming tegen de elementen heeft het nog meer functies. Lees hier verder.

Beperking

De vele verschillende soorten en vormen van daken alsmede de gebruikte materialen en dakbedekkingssoorten zijn heel uitgebreid en hebben stuk voor stuk invloed op de manier van isoleren van het dak en de mogelijke isolerende effecten. Daarnaast dienen daken te voldoen aan alle eisen uit het Bouwbesluit. Het is niet mogelijk om elke situatie in deze website in detail te behandelen en daarom beperken wij ons tot de grote lijnen. Het is verstandig om de vakman

Spouwmuurisolatie wellicht ook interessant ?

Heeft u een woning van voor 1975 ? Dan heeft u wellicht niet-ge soleerde spouwmuren. Spouwmuren zijn dubbele muren (binnen en een buitenmuur) waarbinnen zich een holle ruimte (spouw genoemd) bevindt. Deze holle ruimte is oorspronkelijk bedoeld om doorslag van regen te verhinderen en om voor afvoer van dat regenwater te zorgen. Deze spouwmuren kunnen ge soleerd worden met behoud van de afwateringsfunctie. Het voordeel is dat met minimaal hak- en breekwerk de gehele muur ge soleerd kan worden wat groot positief effect heeft op energiebesparing en wooncomfort.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.isolerenspouwmuren.nl

Spouwmuurisolatie: effectief en heel rendabel

Spouwmuurisolatie: effectief en heel rendabel

Vergroot de woningwaarde met nieuwe leefruimtes