GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Minder trek / tocht

Tocht en trek

Zoals eerder is beschreven stijgt warme lucht naar bovengelegen verdiepingen en blijft daar normaliter hangen. Echter bij niet-ge soleerde daken die ook nog eens niet luchtdicht zijn ontsnapt de warme lucht en ontstaat er een soort van aanzuigende werking waarbij warme lucht continu naar boven 'trekt.' (zie tekening hieronder)

Deze (kostbare) luchtverplaatsing zorgt voor een onbehaaglijk klimaat.

Een ge soleerd dak of zolder zorgt ervoor dat warme lucht niet meer kan ontsnappen en dat er geen trek of tocht meer is. Zeker op trappen en trapgaten is het goed merkbaar dat een dak ge soleerd is. Een algeheel gevoel van behaaglijkheid en comfort door de gehele woning is een grote plus van dakisolatie.

Hieronder kunt u kiezen uit meer informatie over andere voordelen van dakisolatie:

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in dakisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 5 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.

Plat dak isolatieplaten

Op platte daken wordt tegenwoordig alleen maar zogenaamde plat dak isolatieplaten toegepast die eenvoudig vast te zetten met speciaal schroefmateriaal en daarna eenvoudig bedekt kunnen worden met dakbedekking. Een andere veelgebruikt isolatiemedium is een combinatie van een plat dak isolatieplaat met zonnepanelen.

Isolatiesysteem plat dak

Isolatiesysteem plat dak