GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Warme en behaaglijke zolder

De zolder: een tochthol ?

Niet zelden is een zolder of bovenste verdieping van een oudere woning een tochtige en koude ruimte, niet veel meer dan een kelder. Hooguit staat er een wasmachine of wordt het gebruikt als opslagruimte voor spullen. Door het isoleren van de binnenzijde van het dak of het isoleren van de buitenzijde van het dak wordt een zolder echter getransformeerd tot volwaardige slaapkamer, werkruimte of hobbykamer.

Temperatuurstijging

Door de thermische isolatie zal warmte veel beter vastgehouden worden en koude buitengesloten worden. Door de natuurlijke stijging van warme lucht zal een ge soleerde zolder zelfs zonder eigen verwarming warm aanvoelen. Een warme zolder is een prettige gewaarwording ! Daarnaast zal de zolder in een warme zomer beter beschermd worden tegen de warmte en koeler blijven !

CV-ketel

In veel woningen staat de CV-ketel opgesteld op de zolder. Door het isoleren van de zolder zal de CV-ketel en de aan- en afvoerleidingen veel warmer blijven dan op een onge soleerde zolder wat voor energiebesparing zal zorgen. Daarnaast zal het leidingwerk ook de ge soleerde zolder zelf verwarmen. Ook om deze reden is het vaak niet nodig om extra verwarming aan te leggen.

Extra kamer zorgt voor meerwaarde

Klik voor indicatieve prijzen

Klik voor indicatieve prijzen

Door het beter benutten van de zolder, eventueel in combinatie met nieuwe dakramen of zelfs een dakkapel maakt dat een voorheen donkere zolder in een keer een lichte ruime kamer, misschien zelfs wel een loft wordt ! Dat betekent dat iemand kan blijven logeren, dat het verhuurd kan worden, dat kinderen langer thuis kunnen blijven wonen of dat de ouders zelf zich terug kunnen trekken in een dergelijke comfortabele omgeving. Een dergelijke zolder betekent zondermeer een meerwaarde voor de woning.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in dakisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 5 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.

Dakisolatie situaties