GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Waardestijging woning

Woning wordt meer waard

Uit diverse onderzoeken is telkens weer gebleken dat investeren in verbeteringen van de woning leiden tot waardestijgingen van de woningen. Elke vorm van woningisolatie zorgt voor een energiebesparing en een behaaglijker binnenklimaat en zorgt derhalve voor een stijging van waarde.

Andersom: niet-geïsoleerde woning minder waard

Woningen die niet-ge soleerd zijn, zijn beduidend minder waard in de verkoop. Het kan zelfs zo zijn dat een woning minder snel verkocht zal worden indien er enkel glas in zit, niet ge soleerde gevels en daken. Het is een reden voor aspirant-kopers om flink af te dingen of zelfs af te zien van de koop. Daarnaast zullen in de toekomst bepaalde fiscale kortingen en regelingen misgelopen worden indien een woning een slecht Energielabel zal hebben. Meer informatie over het Energielabel vindt u hier.

Niet-geïsoleerd dakpannen dak

Niet-geïsoleerd dakpannen dak

Hoeveel meer waard ?

In geval van een rijtjeswoning uit 1975 is uw woning met ge soleerd dak circa € 7.500 tot € 10.000 meer waard dan dezelfde woning zonder dakisolatie. Echter indien de zolderverdieping daarnaast ook vanwege het betere leefklimaat ook netjes verbouwd is tot bijvoorbeeld een extra slaapkamer, dan kan het waardeverschil beduidend oplopen. Het kan zelfs een reden zijn voor mogelijke kopers om voor zo'n woning te kiezen.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in dakisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 5 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.