GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Dakisolatie combi met zonnepanelen

Zonnepanelen met geïntegreerde isolatie

De nieuwste ontwikkeling op isolatiegebied zijn de zogenaamde zonnepanelenisolatie-combi's. Zonnepanelen aan de bovenzijde en isolatie aan de onderzijde. Deze sandwichpanelen zijn voorzien van 10 tot 12 cm dikke pur-onderlaag en aan de bovenzijde photovolta sche cellen die afgezonken kunnen worden in delen van daken of zelfs complete daken kunnen vormen.

Meer weten over zonnepanelen ?

Zonnepanelen zijn letterlijk en figuurlijk 'hot !' De efficiency en de relatief lage investering maken dat de stroomopwekking door de zonnepaneleninstallaties goedkoper per kwH is dan de traditionele elektricititeit. Daarnaast zorgt het ook voor een waardeverhoging van de woning en heeft het een zeer gunstig effect op het Energielabel van de betreffende woning of gebouw.

De eerste investering is natuurlijk wel een stuk hoger dan normaal isolatiemateriaal, echter kan een dergelijk zonnedak wel elektriciteit opwekken waardoor de energierekening op nul kan worden gesteld.

U kunt meer lezen op de informatieve website www.dezonnepaneelexpert.nl. Tevens kunt u op deze website vrijblijvend informatie en offertes aanvragen voor zonnepanelen met ge ntegreerde isolatie.

Prijzen traditionele dakisolatie

In de regel verdient de investering in dakisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 5 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.

Isolerende eigenschappen

Isolerende eigenschappen van isolatiematerialen worden aangegeven door de warmtegeleidingsco ffici nt, zoals is aangegeven in onderstaande tabel

warmtegeleidingsco ffici nt

Beoordeling

> 0,05

slecht

0,045 0,05

matig

0,04 0,045

redelijk

0,03 0,04

goed

0,03

zeer goed