GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Provinciale Subsidies

PROVINCIALE SUBSIDIES

Elke provincie in Nederland verstrekt subsidies op allerlei soorten gebieden. Het gaat te ver om op deze pagina een overzicht te zetten van alle subsidies die isolatie-gerelateerd zijn, mede omdat deze gegevens zeer frequent wijzigen. Het beste kunt u de website bezoeken van de provincies zelf, zoals bijvoorbeeld brabant.nl, gelderland.nl etc.

In principe dient elke subsidie-aanvraag via een erkende installateur te worden aangevraagd. Het is dan ook verstandig om zaken te doen met een installateur uit uw regio of provincie of in ieder geval een die goed op de hoogte is van de subsidie-mogelijkheden in uw provincie.

Bij het aanvragen van offertes via deze website kunt u direct zelf een keuze maken uit maximaal 6 regionale installateurs, zodat u zeker weet dat er rekening wordt gehouden met alle mogelijke verbouwingen subsidies.

GOEDKOPE ECO-LENINGEN EN HYPOTHEKEN

Verschillende banken en provinciale instellingen verstrekken ook zogenaamde eco-leningen of eco-hypotheken : dit zijn speciale kredietvormen bedoeld om de investeringen in energiebesparende maatregelen mogelijk te maken. Deze leningen kennen verschillende gunstige bepalingen zoals een lagere rente en fiscale mogelijkheden.

WWW.ENERGIESUBSIDIEWIJZER.NL

Wilt u snel weten welke subdiesregelingen voor uw provincie en/of woonplaats van toepassing zijn ? Check dan de overheidswebsite www.energiesubsidiewijzer.nl waar u eenvoudig door het invullen van uw postcode kan zien welke landelijke, provinciale en gemeentelijke subsidies

WWW.ENERGIESUBSIDIEWIJZER.NL

eventueel voor u van toepassing zijn. LET OP ! Deze website is niet altijd up-to-date of compleet. Voor complete informatie kunt u het beste met uw gemeente contact opnemen of met een erkend installateur.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in dakisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 5 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.

Dakisolatie ook voor u ?

Afdichten kieren

Oudere woningen hebben vaak veel kieren bij aansluitingen tussen bijvoorbeeld kozijnen en muren, deuren en ramen etc. Door het afdichten van deze kieren kan de woning luchtdicht worden gemaakt. Echter is het van belang dat vochtige lucht naar buiten kan worden afgevoerd en verse lucht naar binnen. Bij moderne woningen is dat geregeld door bijvoorbeeld mechanische ventilatie, maar oudere woningen hebben dergelijke faciliteiten vaak niet. Lees hier verder over vocht en ventilatie in woningen.

Dakisolatie ook zonder subsidie rendabel

Ook zonder subsidie is het isoleren van uw dak heel rendabel: u verdient sowieso snel uw complete investering terug alleen al door de jaarlijkse besparing op de gaskosten. Daarnaast wordt de waarde van uw woning hoger en uw energielabel beter, wat ook weer een positief effect op de waarde van uw woning heeft