GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Wat kost het ?

Dakisolatie is heel betaalbaar

Het isoleren van uw dak is een goede investering die zich dubbel en dwars terug zal verdienen door forse besparing op de energiekosten én doordat uw woning of gebouw meer waard zal worden. Op deze en onderliggende pagina's zullen we aandacht schenken aan de kosten van zowel het laten isoleren of het zelf isoleren van dak of zolder. Er worden indicatieve bedragen gegeven voor zowel het isoleren van platte als hellende daken als zoldervloeren. Uiteindelijke prijzen zullen natuurlijk afhankelijk zijn van uw specifieke situatie en wensen.

Om een voorbeeld te geven: er zijn tientallen soorten en merken isolatiematerialen met allemaal verschillende eigenschappen en ook verschillende prijsplaatjes. De ene soort isolatie is duurder dan de andere, 8 cm isolatie is duurder dan 3 cm isolatie enzovoort.

Grofweg bent u tussen de € 1650 en € 4500 kwijt inclusief 21 % btw voor hellende daken en zo'n € 65 per m2 (incl. 21% btw) voor platte daken.

Lees hier verder over indicatieve prijzen dakisolatie

Subsdidies

Het is goed om te weten dat er diverse subsidiemogelijkheden zijn voor het energiezuiniger en duurzamer maken van uw woning of gebouw. De bekendste is de BTW-verlaging op de kosten van arbeid voor het aanbrengen van de isolatie. Deze verlaging van 21 procent naar 6 procent btw betekent in feite een subsidie van 15 %.

Echter ook zonder subsidies is het zonder meer de moeite waard om te investeren in de verbetering van uw woning. Uw investering betaalt zich sowieso terug binnen een tiental jaren door alleen al de jaarlijkse besparing op de energiekosten.

Spouwmuurisolatie is ook heel rendabel

Heeft u een woning van voor 1975 ? Dan bestaat de kans dat de ruimte (=spouw) tussen uw buitenmuren en binnenmuren niet ge soleerd is. Door het isoleren van uw spouwmuren ofwel het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie kunt u ook veel energie besparen met een lage investering en minimaal hak- en breekwerk. Binnen 1 tot 2 dagen kan dit project uitgevoerd worden zonder dat men uw woning hoeft te betreden. Door het aanbrengen van een patroon van boorgaten in uw buitenmuur kan men de spouwmuurisolatie aanbrengen en wordt uw woning warmer, comfortabeler en energiezuiniger.

Ook deze werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden met de BTW-verlaging. Op deze website www.isolerenspouwmuren.nl kunt u alle ins en outs van spouwmuurisolatie teruglezen met duidelijke uitleg en voorzien van tekeningen.

Spouwmuurisolatie: effectief en heel rendabel

Spouwmuurisolatie: effectief en heel rendabel

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in dakisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 5 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.

Dakisolatie ook voor u ?